|
Harrows

Wie we zijn

Wij zijn Harrows. Wij zorgen voor oplossingen in de personeelsplanning, het verhogen van kennis en het verbeteren van houding, gedrag en vaardigheden. Dit doen wij door middel van detacheren, opleiden en coaching van bancaire specialisten. Zo hebben onze klanten altijd de juiste kennis, op het juiste moment voor de juiste positie beschikbaar.

Waar we voor staan

Bij Harrows staan ondernemendheid en kwaliteit voorop. Dat betekent dat wij gedreven zijn en durven aan te pakken. We nemen verantwoordelijkheid en dit verwachten wij ook van onze mensen. Iemand die ondernemend is, wacht niet af tot er opdrachten van bovenaf komen, maar neemt zelf het initiatief om dingen aan te kaarten of zaken in gang te zetten. Zo zijn wij en zo zijn onze mensen. We denken met onze klanten mee hoe wij hen kunnen helpen met het bieden van oplossingen. Kwaliteit leveren wij door praktijkgerichte opleidingen die worden verzorgd door specialisten uit de praktijk. Hierbij staan bij ons een aantal kernwaarden centraal. Deze kernwaarden vind je terug in de dienstverlening naar de klant en in de houding en het gedrag van onze medewerkers.

Kernwaarden

Kwaliteit, onze professionele werkhouding zorgt ervoor dat we staan voor wat we doen en de hoogste kwaliteit leveren voor onze klanten.
Ondernemendheid, wij zijn daadkrachtig, proactief, nemen verantwoordelijkheid en zijn gedreven ons te bewijzen.
Flexibiliteit, we denken mee met onze klanten en zijn pragmatisch ingesteld waarbij de klantvraag voorop staat.
Enthousiasme, wij houden van optimisme, hebben er zin in en gaan uit van onze kracht en die van onze medewerkers.

 

Meer weten over de historie van Harrows? Lees dan hier meer!
Vacatures
injouw regio
Alle vacatures
Onze adviseurs

Duco van Hamersveld

Jacqueline Mensink

Marco van Beek

Saskia Strubbe

Harrows gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.