Harrows

Welkom op de website van Harrows

Sinds het jaar 2000 richten wij ons op Detachering, Interim Management en Opleiding & Ontwikkeling van professionals binnen de financiële dienstverlening. Onze dienstverlening bestaat uit het projectmatig beschikbaar stellen van kennis, expertise en vaardigheden. Daarbij ligt de focus op de bekende banken en verzekeraars binnen Nederland. Denk hierbij aan de Rabobank, Van Lanschot en ABN AMRO.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door het bieden van continuïteit op opdrachten, het ontzorgen van de opdrachtgever met totaaloplossingen en de juiste professional op de juiste plaats. Wij vinden korte lijntjes daarbij erg belangrijk, dat zorgt er namelijk voor dat we optimaal kunnen inspelen op de wens van de opdrachtgever. Door te vertrouwen op onze ervaring en branchekennis zorgen wij voor dienstverlening van kwaliteit!

Wij waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening in onze cultuur. Ondanks het feit dat onze adviseurs door heel Nederland aan het werk zijn kennen ze elkaar goed en wordt er veel aan kennisdeling gedaan. Ontwikkeling (met elkaar) in de praktijk staat bij ons voorop. Daarnaast is Harrows ook een opleidingsinstituut, dat betekent dat wij de kennis en geschikte trainers in huis hebben om de kennis en vaardigheden van onze eigen professionals naar een hoger niveau te tillen.

Harrows Opleidingen, een aparte entiteit binnen Harrows. Het doel is om opleiding en coaching op maat aan te bieden aan professionals binnen het bank- en verzekeringswezen. Voorbeelden hiervan zijn opleidingstrajecten voor functies binnen het Hypotheek en Zakelijk advies, coaching- en ontwikkelingstrajecten gebaseerd op de Insights Discovery methodiek en opleidingen voor eerstelijns advies particuliere klanten. Stilstand is achteruitgang. We verzorgen altijd opleidingen op maat en zorgen daarmee dat we altijd voldoen aan de wens van de opdrachtgever.

Vacatures
injouw regio
Alle vacatures
Onze adviseurs

Duco van Hamersveld

Jacqueline Mensink

Marco van Beek

Saskia Strubbe

Harrows gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.