|
Harrows

Detacheren

Tijdelijk over extra kennis en capaciteit beschikken? Detacheren is een praktische, snelle en prettige manier, zonder dat de prijs van personeelsuitbreiding hoeft te worden betaald. 

Alle projectmedewerkers in dienst van Harrows beschikken over de juiste diploma’s, een grote dosis praktijkervaring en een ondernemende instelling. Harrows selecteert haar medewerkers op kwaliteit, flexibiliteit, motivatie en enthousiasme. Uitgangspunt is altijd dat onze medewerkers direct van toegevoegde waarde zijn, oftwel plug & play! Dit zie je direct terug in het resultaat.

Harrows staat gedurende de uitvoering van ieder project in nauw contact met zowel medewerker als opdrachtgever om op die manier de kwaliteit van de opdracht te waarborgen.

Bij extra ondersteuning in geval van tijdelijke projecten, ziekte, toegenomen werkdruk etc. staan Harrows medewerkers voor u klaar om uw organisatie te ondersteunen. Harrows werkt met een groot aantal medewerkers in vaste dienst en zij zijn woonachtig door heel Nederland. Wij streven ernaar een medewerker bij u uit de buurt in te zetten.

Daarnaast werken wij samen met een aantal vaste interim-managers. Zij onderschrijven de werkwijze van Harrows en staan garant voor de kwaliteit die wij met Harrows nastreven.

Harrows staat voor optimale dienstverlening. Wij kunnen dit alleen realiseren dankzij een goede samenwerking en open communicatie met onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld door tijdens het project evaluatie-gesprekken te voeren over de rol van de professional, de werkwijze en service van Harrows. Uw tips en suggesties zijn van harte welkom.
Wij zijn u graag van dienst.

Harrows gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.