OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Wat is Harrows?

Wat is Harrows vroeg laatst iemand? Een detacheringsclub voor ervaren bancaire professionals. Ik zag de ander denken; de zoveelste…. Nee! Harrows is anders! Harrows is meer! En dan echt! Wat me te binnen schiet: vrijheid ervaren, juist kiezen, kietelen en vruchten plukken. En ook nuchter, tikkeltje rauw, ongepolijst, eigenzinnig. En last but not least in het moment zijn: soms stilgestaan, af en toe af en toe omgekeken, niet te ver vooruit kijken. Mooie dingen bereikt. Nog veel te gaan. Samen met jou!

OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Opleiden

Harrows is Opleiden. Alle medewerkers worden bij ons in huis opgeleid. Door eigen trainers die in vaste dienst zijn. Voor de opdrachtgever betekent dit een plug en play medewerker aan de startstreep!

OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Continuïteit

Harrows biedt Continuïteit. Alle medewerkers zijn in vaste dienst en vaak langjarig. Wij zijn op zoek naar de professional die een loopbaan bij Harrows ambieert en niet een professional voor één specifiek project. Wij kiezen voor elkaar. Trots op het bedrijf en je eigen bijdrage en ontwikkeling daarin! Voor de opdrachtgever betekent dit: stabiliteit bij de uitvoering van het project, doordat er een beperkt verloop is!

OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Ontzorgen

Harrows Ontzorgt. Wij geloven in het leveren van een oplossing in plaats van een individuele professional. In de vorm van een team, een groep specialisten van verschillend niveau onder aanvoering van een meewerkend voorman. Samen zorgen dat het afgesproken resultaat wordt behaald. Voor de opdrachtgever betekent dit het gevoel hebben: ik hoef niet over mijn schouder te kijken, ik word echt ontzorgd.

Neem contact op en we bellen zo snel mogelijk terug    heeft.