Vacature Acceptant Intermediairsdesk

Word jij enthousiast van een baan als Acceptant op de Intermediairsdesk bij bekende banken en verzekeraars? Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening? Vind jij (persoonlijke) ontwikkeling net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder.

Onze organisatie

Wij zijn een ambitieuze opleidings- en detacheringsorganisatie met een hechte familiecultuur, een ondernemend karakter én een focus op ontwikkeling in de praktijk. Met zo’n 80 adviseurs vervullen wij uitdagende adviesfuncties binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we sinds medio 2000 met veel enthousiasme en succes!

Kom je bij Harrows werken, dan werk je voor de bekende banken en verzekeraars in Nederland. De functies die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever jou niet snel zal vergeten. Continu leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Uiteraard ben jij gewoon bij Harrows in dienst.

Wat doe je als Acceptant Intermediair?

Als Acceptant op de Intermediairdesk beoordeel je zelfstandig (complexe) hypotheekaanvragen, bankgaranties en overbruggingskredieten met inachtneming van het klantbelang. Daarnaast zie jij erop toe dat alle kredietregels en procedures conform de richtlijnen zijn toegepast. Jij faciliteert een goede dienstverlening met een persoonlijke klant relatie met de hypotheekadviseurs en -bemiddelaars.

Jouw specificaties

– Afgeronde HBO- of WO opleiding;
– Wft Basis, Hypothecair en Vermogen zijn vereist;
– Een financiële of juridische opleiding is een pré;
– Ervaring binnen het werkveld van hypotheken;
– Leergierig; bereid om verschillende certificaten te behalen;
– Een commerciële instelling; representatief, communicatief vaardig en overtuigend;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij in de aanbieding?

– Een functie als Projectmedewerker voor 36 uur per week (bij uitzondering 32 of 40 uur);
– Uitdaging, afwisseling en vele doorgroeimogelijkheden;
– Het volgen van interessante workshops en het behalen van verschillende certificaten/diploma’s;
– Loopbaanbegeleiding;
– Goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Leuke activiteiten en gezellige borrels.

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij ons op kantoor of digitaal om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over deze vacature? Neem via het nummer 06-53222283 contact op met Dorien Hoffman, onze HR-Adviseur, of stuur een mailtje naar recruitment@spinners.nl

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
HR Adviseur / Recruiter

Enthousiast?
Solliciteer dan via onderstaand formulier!

    heeft.