Vacature CDD Analist

Wil jij werken voor een opleidings- en detacheringsorganisatie bij bekende banken en verzekeraars als CDD Analist? Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening? Vind jij (persoonlijke) ontwikkeling net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder.

Onze organisatie

Wij zijn een ambitieuze opleidings- en detacheringsorganisatie met een hechte familiecultuur, een ondernemend karakter én een focus op ontwikkeling in de praktijk. Met zo’n 80 adviseurs vervullen wij uitdagende adviesfuncties binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we sinds medio 2000 met veel enthousiasme en succes!

Kom je bij Harrows werken, dan werk je voor de bekende banken en verzekeraars in Nederland. De functies die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever jou niet snel zal vergeten. Continu leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Uiteraard ben jij gewoon bij Harrows in dienst.

Wat doe je als CDD Analist?

Als CDD (Customer Due Diligence) Analist bij een bank ben je verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens van zakelijke klanten. Dit doe je voor zowel nieuwe als bestaande klantrelaties. Je voert controles uit met als doel te achterhalen of klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hiermee willen banken voorkomen dat ze klanten bedienen die voor hun een risico kunnen vormen. Denk hierbij aan terrorismefinanciering, personen die op een sanctielijst staan of witwaspraktijken. Het is van noodzakelijk belang dit goed te onderzoeken en monitoren om financiële criminaliteit tegen te gaan.

Wat doe je als CDD Officer? Je onderzoekt de bedrijfsstructuur, de bedrijfsactiviteiten, het bestuur en de belanghebbenden achter de organisatie. Denk aan belangrijke vragen zoals: “Met welke landen doet de organisatie zaken?” of “is er sprake van ongebruikelijke transacties?”. Het is hierbij belangrijk om veel contact te hebben met collega’s om elkaar verder te helpen.

Jouw specificaties

– Afgeronde HBO- of WO opleiding;
– Een financiële of juridische opleiding is een pré;
– Ervaring met zakelijke klanten;
– Minstens één jaar ervaring op het vlak van financiële criminaliteit;
– Leergierig; bereid om verschillende Wft diploma’s en certificaten te behalen;
– Een commerciële instelling; representatief, communicatief vaardig en overtuigend;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij in de aanbieding?

– Een functie als Projectmedewerker voor 36 uur per week (bij uitzondering 32 of 40 uur);
– Uitdaging, afwisseling en vele doorgroeimogelijkheden;
– Het volgen van interessante workshops en het behalen van verschillende certificaten/diploma’s;
– Loopbaanbegeleiding;
– Goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Leuke activiteiten en gezellige borrels.

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij ons op kantoor of digitaal om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over deze vacature? Neem via het nummer 06-53222283 contact op met Dorien Hoffman, onze HR-Adviseur, of stuur een mailtje naar recruitment@spinners.nl

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
HR Adviseur / Recruiter

Enthousiast?
Solliciteer dan via onderstaand formulier!

    heeft.