Vacature Financieel Adviseur

Wil jij werken voor een opleidings- en detacheringsorganisatie bij bekende banken en verzekeraars als Financieel Adviseur? Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening? Vind jij (persoonlijke) ontwikkeling net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder.

Onze organisatie

Wij zijn een ambitieuze opleidings- en detacheringsorganisatie met een hechte familiecultuur, een ondernemend karakter én een focus op ontwikkeling in de praktijk. Met zo’n 80 adviseurs vervullen wij uitdagende adviesfuncties binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we sinds medio 2000 met veel enthousiasme en succes!

Kom je bij Harrows werken, dan werk je voor de bekende banken en verzekeraars in Nederland. De functies die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever jou niet snel zal vergeten. Continu leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Uiteraard ben jij gewoon bij Harrows in dienst.

Wat doe je als Financieel Adviseur?

Als Financieel Adviseur bij een bank ben je verantwoordelijk voor het realiseren, ontwikkelen en behouden van duurzame en professionele klantrelaties. Jij benadert de klanten proactief, realiseert wederzijdse loyaliteit en levert deskundige hypothecaire adviezen voor de particulieren klanten. Je bent gespecialiseerd in: vermogensvoorzieningen en woningfinancieringen.

Jouw specificaties

– Afgeronde HBO- of WO opleiding, in bezit van Wft Basis;
– Wft Hypothecair en Wft Vermogen zijn een pré;
– Ervaring met klantcontact;
– Minstens één jaar ervaring in de financiële dienstverlening;
– Leergierig; bereid om verschillende Wft diploma’s en certificaten te behalen;
– Een commerciële instelling; representatief, communicatief vaardig en overtuigend;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij in de aanbieding?

– Een functie als Projectmedewerker voor 36 uur per week (bij uitzondering 32 of 40 uur);
– Uitdaging, afwisseling en vele doorgroeimogelijkheden;
– Het volgen van interessante workshops en het behalen van verschillende certificaten/diploma’s;
– Loopbaanbegeleiding;
– Goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Leuke activiteiten en gezellige borrels.

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij ons op kantoor of digitaal om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over deze vacature? Neem via het nummer 06-53222283 contact op met Dorien Hoffman, onze HR-Adviseur, of stuur een mailtje naar recruitment@spinners.nl

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
HR Adviseur / Recruiter

Enthousiast?
Solliciteer dan via onderstaand formulier!

    heeft.