Vacature Projectmedewerker Financiële Dienstverlening

Wil jij werken voor een opleidings- en detacheringsorganisatie bij bekende banken en verzekeraars? Wil jij verschillende uitdagende adviesfuncties vervullen? Vind jij (persoonlijke)ontwikkeling net zo belangrijk als wij? Lees dan snel verder.

Onze organisatie

Wij zijn een ambitieuze opleidings- en detacheringsorganisatie met een hechte familiecultuur, een ondernemend karakter én een focus op ontwikkeling in de praktijk. Met zo’n 80 adviseurs vervullen wij uitdagende adviesfuncties binnen de financiële dienstverlening. Dit doen we sinds medio 2000 met veel enthousiasme en succes!

Kom je bij Harrows werken, dan werk je voor de bekende banken en verzekeraars in Nederland. De functies die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever jou niet snel zal vergeten. Uiteraard ben jij gewoon bij Harrows in dienst.

Functieomschrijving

In een praktijkgericht programma bij Harrows word je opgeleid tot expert op het financiële domein bij een bekende bank of verzekeraar in Nederland.  Afhankelijk van je woonplaats hebben wij diverse functies beschikbaar die aansluiten bij je profiel. Wij zijn actief in alle windstreken van het land, van Groningen tot Eindhoven en van Amsterdam tot Arnhem.

Het gaat om het geven van advies over complexe bank- of verzekeringsproducten aan de particuliere of de zakelijke markt. Hierbinnen zijn er weer verschillende specialismes waarvoor je in aanmerking kan komen. Je kunt hierbij denken aan leasing, financieringen, beleggen, verzekeren, hypothecair of CDD. Door het uitvoeren van meerdere functies bij Harrows ontwikkel je jezelf tot sterke gesprekspartner van een divers klantbestand. Na het eerste jaar zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.

Jouw specificaties

– Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
– Ervaring binnen de financiële dienstverlening;
– In het bezit van één of meerdere WFT diploma’s;
– Een commerciële instelling; representatief, communicatief vaardig en overtuigend;
– flexibel en ondernemend;
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij in de aanbieding?

– Een functie als (Junior) Projectmedewerker voor 36 uur per week (bij uitzondering 32 of 40 uur);
– Goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Wij zorgen ervoor dat je op locatie komt indien nodig; kilometervergoeding, een trajectkaart of een leaseauto;
– Het volgen van een praktisch inwerktraject en het behalen van verschillende certificaten/diploma’s;
– Uitdaging, afwisseling en toffe doorgroeimogelijkheden;
– Leuke activiteiten en gezellige borrels.

Contactinformatie

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Dan zien we je graag bij ons op kantoor of digitaal om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen over deze vacature? Neem via het nummer 06-53222283 contact op met Dorien Hoffman, onze HR-Adviseur, of stuur een mailtje naar recruitment@spinners.nl

Dorien Hoffman
Dorien Hoffman
HR Adviseur / Recruiter

Enthousiast?
Solliciteer dan via onderstaand formulier!

    heeft.