EEN BEWEZEN FORMULE

Woningcorporaties

Sinds 2000 is Harrows gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van young professionals. Harrows heeft haar sporen verdiend bij financiële instellingen. In 2018 hebben wij kennis mogen maken met de wereld van woningcorporaties. Een fantastische ervaring! Het besef dat wij als organisatie nog veel kunnen leren. Tegelijkertijd kunnen wij met onze opgedane ervaring veel bieden bij de woningcorporaties.

Primair richten wij ons op tijdelijke ondersteuning van de klant contact expert. Uiteindelijk willen wij onze horizon nog verder verbreden door nog meer functies te vervullen binnen de woningcorporaties en het overige sociale domein. Wij zien de relatie met de woningcorporaties daarom als een hechte samenwerking. Door van elkaar te leren, brengen we elkaar verder en worden gezamenlijke en individuele doelen behaald.

OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Professionals

De professionals van Harrows zijn energiek, communicatief sterk en hebben een gezonde dosis humor! Durven te ondernemen, vragen te stellen en hebben een scherp oog voor kansen. De kwaliteit van onze professionals wordt gegarandeerd door ervaring, opleiding en begeleiding. Met veel enthousiasme gaan onze professionals nieuwe uitdagingen aan en daardoor blijven samen ontwikkelen.

OPLEIDEN, ONTZORGEN EN CONTUITEIT

Let’s meet

Harrows werkt op dit moment voor verschillende corporaties zoals Lefier en Woonservice. Wij staan te popelen om de goede ervaringen met jullie te delen. Laten we kennismaken!

Lonieke Hegen
Lonieke HegenAccountmanager sociaal domein
Tel: 06-48084475

Neem contact op en we bellen zo snel mogelijk terug    heeft.

    Wij geloven in het leveren van een oplossing in plaats van een individuele professional. In de vorm van een team, een groep specialisten van verschillend niveau onder aanvoering van een meewerkend voorman. Samen zorgen dat het afgesproken resultaat wordt gemaakt. Voor de opdrachtgever betekent dit het gevoel hebben: ik hoef niet over mijn schouder te kijken, ik word echt ontzorgd.